Skip to content

Wie is Aubroeck Automotive?

Stefan Aubroeck

Oprichter van Aubroeck Automotive, na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de auto branche. Opgeleid tot Technisch Specialist Personenvoertuigen op het Albeda College in Rotterdam

Al vroeg in mijn leven in aanmerking gekomen met het sleutelen aan auto’s omdat mijn vader dat ook deed. Begonnen als helpen met schoonmaken of verven van een van zijn Land Rover projecten. Op mijn 16e jaar al mijn eerste auto gekocht als project, een Land Rover Lightweight. Vervolgens een aantal projecten later zo ver gaan dat een eigen motor opnieuw opgebouwd werd. Modificaties aan onderstellen om wegligging te verbeteren en ga zo maar door.

Uiteindelijk uitgegroeid tot een vergaande interesse in de techniek die in auto’s voorkomt. Van de hobby heb ik uiteindelijk mijn werk gemaakt, en ben gestart als leerling monteur bij de Volkswagen dealer. Hier heb ik ruim 6 jaar gewerkt aan Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, Seat en Audi modellen. Vervolgens heb ik ook ervaring opgedaan bij het merk Volvo, en korte tijd dan ook de Polestar 2. Na jarenlang zoveel mogelijk kennis vergaren heb ik dan toch besloten dat ik een eigen bedrijf wilde starten. En zie hier het resultaat!

Waarom ons ?